O svemu pomalo...

Osvoji “Pitomi vulkan” !

na SVJETSKI DAN POEZIJE…

…jedno sasvim usputno poklanjanje…

Naime, kad mi je od @odiozan-a stigao primjerak zbirke „Pitomi vulkan“ u paketiću je bila još jedna knjiga, a u posveti je pisalo da tu drugu poklonim nekome ko mi je drag… I da, ja sam odmah znala da ću je pokloniti nekome od vas kojii pratite #odmalogprinca, ali planirala sam to uraditi kad budem pisala o pomenutoj zbirci.

Međutim… mogli ste vidjeti da sam maloprije podijelila story u kome se „Recidiv“ našao među zbirkama poezije mojih savremenika iz regiona (od kojih neke od njih ja stvarno, stvarno, stvarno volim pa mi je srce malo naraslo k'o Hum), ali Đorđe, skroman, kakav i jeste, u tu raju nije stavio svoju zbirku. A to  je jedna aposlutna nepravda koju sam ja odlučila ispraviti tako što ću ovaj post posvetiti upravo toj knjižici. Tačnije, onu drugu knjigu, namijenjenu nekome dragom, poklonit ću danas ovdje, a o zbirci ću vam onda pisati drugom prilikom kad je izgustiram red po red.

Riječ je o pjesmama koje će do koske voljeti svi koji vole ljubavnu poeziju i iskrenu emociju. Čista ljubav, čista, kad vam kažem.

U svakom pogledu čista, pretočena u slovo. ❤

Ako želiš #Pitomivulkan klikni na post i „puspasi“ se u komentar. Sve detalje o učestvovanju naći ćeš tu.

Nagradna igra važi za teritoriju Bosne i Hercegovine, a igramo se do sutra u 00:00. Dobitnika/cu proglasim utorak, 23. 3. 2021. na Instagramu.

Sretno vam proljeće, Svjetski dan poezije i što lakšu izolaciju želim svima koji su u tom sosu!  

čitajte poeziju ❤ #odmalogprinca

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s